AK Parti İlçe Başkanı Osman Turan İlk Ziyaretini Sindelhöyük Mahallesine Yaptı

Osman Turan AK Parti İlçe Başkanı olarak ilk ziyaretini doğup büyüdüğü memleketi olan Sindelhöyük Mahallesine yaptı.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Meclis Üyeleri Tufan Nayman, Hamdullah Deringöl ve Hadi Türkmenle birlikte öğle namazını Sindelhöyük Mahallesi Mustafa Turan Camiinde kılan Başkan Turan namaz sonrası cami cemaati ve mahalle sakinleriyle hasbihâllerde bulundu. Esnaf ziyaretlerinde de bulunan Başkan Turan’a hemşerileri büyük teveccüh göstererek başkanlık görevini tebrik ettiler. AK davanın hak dava ve hayır davası olduğunu vurgulayan İlçe Başkanı Turan “Öncelikle bu seçim sürecinde bana desteklerini esirgemeyen kıymetli Sindelhöyüklü hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. İlk ziyaret etmek hemşerilerimle bir araya gelmek istedim. Bize verilen emaneti inşallah en iyi şekilde yüklenerek Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar’la birlikte Develimiz için var gücümüzle gayret göstereceğiz. Sizlerin dua ve destekleri ile inşallah daha güzel Develimize güzel hizmetlerde bulunacağız” dedi.

11 Ekim 2018 - 296 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
Çok Yakında . . .
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
DEVELİ BELEDİYESİ © Copyright 2019