HAZIRAN 2017
Dış Mahallelerde Parke ve Asfaltlama Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor
19 Ağustos 2016

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Develi Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü dış mahallelerdeki yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Parke çalışmaları kapsamında Şıhlı Mahallesinde 9 bin m2’lik yolu parke ile kaplayan ekipler Yeniköy Mahallesinde de 3 bin m2’lik yolun parke çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Sindelhöyük Mahallesinde toplamda 10 bin m2’lik yolun parke çalışmalarına başlayan ekipler, benzer çalışmaların diğer mahallelerde de program dahilinde devam edeceğini belirtti. Başka bir ekip ise Hoşça-Çukuryurt Mahalleleri arasındaki 4,5 km’lik bağlantı yolunun asfaltlama çalışmasına başlarken, Kale-Yaylacık ve Gümüşören Menengi Mahalleleri arasındaki bağlantı yollarının da asfalt için hazır hale getirildiğini en kısa sürede bu mahallelerdeki bağlantı yollarının da asfaltlanacağını belirtti.