EKIM 2017
Grup Köy Yolu Çalışması Tüm Hızıyla Devam Ediyor
18 Ağustos 2016

Yazıbaşı Mahallesinden başlayıp Şıhlı Mahallesinde son bulacak olan ve bu güzergah üzerinde 13 adet mahalleye ulaşımı kolaylaştıracak olan yaklaşık 40 km uzunluğundaki grup köy yolunun genişletme ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yazıbaşı Mahallesinden başlayan ve son olarak Gümüşören Mahallesinde devam eden çalışmalar kapsamında ayrıca Hoşça-Çukuryurt ve Kale-Yaylacık Mahalleleri arasındaki bağlantı yollarının da asfalt serimi için hazırlıklar tamamlanmış olup en kısa sürede asfaltlanarak kullanıma hazır hale getirilecektir.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından Develinin ulaşım alanında çok önemli bir katma değere sahip olacağını belirten Başkan Cabbar “Büyükşehir Belediyemizin desteği ile devam etmekte olan, 13 mahalleyi kapsayan yaklaşık 40 km’lik yolun tamamlanmasının ardından dış mahallelerimizle Develi merkez arasında ulaşım kolaylığı sağlanmış olacaktır” dedi.