EKIM 2017
Yaz Okulu Kursiyerlerine Sertifika Töreni
12 Ağustos 2016

İlçemiz Kadın ve Gençlik Merkezinde yürütülen Yaz Kursu’nun son gününde kursiyerlere İlçe protokolünün de katıldığı sertifika töreni yapıldı.

Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan ve Develi Müftüsü Zekeriya Koçak’ın katıldığı sertifika töreni öncesi Başkan Cabbar Gonca Develioğlu ve Gökhan Yıldır çiftinin nikah akdini gerçekleştirdi. Nikah töreninden sonra toplamda 240 kursiyerin tenis, yüzme ve okçuluk gibi spor eğitimlerinin yanı sıra dini bilgilerin de öğrenildiği programın sınıf birincilerine ilçe protokolü tarafından sertifikaları takdim edildi. Öncesinde harabe bir alandan böylesine güzel bir tesisin ortaya çıkmasına vesile olanlara teşekkürlerini ileterek sözlerine başlayan Başkan Cabbar “Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın böylesine nezih bir tesiste uzman eğitimciler tarafından eğitim alarak yaz tatilini değerlendirmesi İlçemiz için çok önemli katma değerdir” diyerek okul sezonunda öğrencilerden başarı sözü aldı. Sonrasında konuşma yapan Kaymakam Duru ise her gün 30 sayfa kitap okunacağına dair kursiyerlerden söz aldıktan sonra, bu kursun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Kursiyerlerin ailelerinin de katıldığı tören hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.