EKIM 2017
Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde 26. Gün
10 Ağustos 2016

Develi halkı 15 Temmuz’da kalkışılan hain darbe sonrası Başkomutan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emri üzerine Cumhuriyet Meydanındaki demokrasi nöbetine devam ediyor.

“Darbe İçin Tek Yürek” pankartının olduğu platformdaki 26. Nöbet programı Reşadiye Cami İmamı Kerem Aydınlıoğlu’nun Kuran ı Kerim tilavetiyle başladı. Âşık Seyrani Cami İmamı Fatih Zabun’un şehitlerimiz ve gazilerimiz için yaptığı duanın ardından Develililere hitap eden Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Tüm dünyaya bir olduğumuzu, diri olduğumuzu, hep birlikte güçlü Türkiye olduğumuzu gösterdiğiniz için hepinize şükranlarımı sunuyorum” diyerek sözlerini noktaladı. Hemşerilerimizden Rukiye Erem, Sude Bozbeşparmak ve Muhammed Düzgün’ün şiirler okumasının ardından Türk Halk Müziği Sanatçısı Ahmet Kaplan ve ekibi kahramanlık türküleri seslendirdi. Saadettin Akın’ın Türk Sanat Müziği dinletisinin ardından Meclis Üyesi Cuma Özdemir, meydanı boş bırakmayan vatan sevdalılarına çorba ikramında bulundu. Develi Belediyesi’nin de çay ikramına bulunduğu nöbet programı gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.