ARALıK 2017
Develi Belediyesi Gündüz İşte Gece Demokrasi Nöbetinde
9 Ağustos 2016

15 Temmuz tarihinden itibaren akşamları demokrasi nöbetini sürdüren Develi Belediyesi, gündüz mesai saatlerinde de çalışmalarına devam ediyor. Merkez ve dış mahallelerdeki yol çalışmalarına hız veren Belediye ekipleri, mahalleler arasındaki bağlantı yol yapımlarına devam ediyor.

Çalışma kapsamında Güney Yukarı Mahallesi ile Güney Aşağı Mahallesi arasındaki 1500 m’lik yolun yapımını tamamlayan ekipler, Öksüt-Gazi Mahalleleri arasındaki 1750 m’lik yolda ise çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Saraycık Mahallesi ile Sarıkaya Mahallesi arasındaki 1500 m’lik bağlantı yolunun çalışmalarının devam edeceğini bildiren Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Mahalleler arasındaki yolları trafiğe açarak vatandaşlarımızın daha rahat ve kolay bir şekilde ulaşım imkânını sağlamayı hedeflediğimiz çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” diyerek, bu yaz sezonunda belirlenen mahalleler arasındaki bağlantı yollarının tamamlanacağını belirtti.