HAZIRAN 2017
Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde 25. Gün
9 Ağustos 2016

Develi Halkı, Cumhurbaşkanı ve Başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine devam ettirdiği “Darbeye Karşı Tek Yürek” vatan nöbetini Cumhuriyet Meydanında devam ettiriyor.

Aygözme Kuran Kursu Müdürü Hasan Yıldız’ın Kuranı Kerim tilaveti ile başlayan 25. Nöbet programında kısa bir selamlama konuşması yapan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine devam ettirdiğimiz vatan nöbetlerini 25 gündür aynı heyecanla devam ettirdiğiniz hepinize şükranlarımı sunuyorum” dedi. Başkan Cabbar’ın konuşmasının ardından İl Müftü Yardımcısı Tandoğan Topçu darbeleri ve darbecileri lanetleyen, birlik ve beraberlik mesajları ile dolu bir konuşma yaptı. Hemşerilerimizden Mahir Uzunlu ve Ahmet Efe Cabbar’ın şiirler okumasının ardından Grup Devran ilahi ve kahramanlık türküleriyle Develi halkına duygu yoğunluğunun zirve yaptığı anlar yaşattı.

Programın sonunda vatan nöbetçilerine Develi Belediye Meclis Üyesi Avukat Hakan Demir tarafından çorba, Develi Belediyesi tarafından ise çay ikramı yapıldı.