AĞUSTOS 2017
Şampiyondan Başkan Cabbar'a Ziyaret
8 Ağustos 2016

Para-Olimpik Milli Sporcu olan hemşerimiz Osman Yalt, 5 Ağustos tarihinde Türkiye Taekvando Federasyonu tarafından düzenlenen Para-Olimpik Türkiye Taekvando Şampiyonasında birinci olarak Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Turnuva sonrası antrenörü Ayşegül Kılıç’la birlikte Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret Milli Sporcu Yalt, desteklerinden ötürü Başkan Cabbar’a teşekkürlerini ileterek 13-16 Eylül tarihleri arasında Polonya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası hakkında bilgiler verdi. 10 Ağustos tarihinde Milii Takım kampına katılacak olan Milli sporcu Osman Yalt’a tebriklerini ileten Başkan Cabbar “Develimiz spor alanında çok önemli gelişmeler kaydetmektedir. Öncesinde Miray Özsoy kızımızın birinciliğinden sonra Osman kardeşimiz de birincilik kazanarak bizleri gururlandırmış, hakkıyla Develimizi temsil etmiştir. Avrupa Şampiyonasından da büyük başarılarla döneceğine inandığım Osman kardeşime başarılar diliyorum” diyerek her daim destekçisi olduğunu belirtti.