ARALıK 2017
Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde 23. Gün
7 Ağustos 2016

Develi halkı 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe teşebbüsünün ardından Cumhuriyet Meydanındaki demokrasi nöbetlerine devam ediyor.

Dev Ali Cami imamı Recep Erdem’in Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan 23. Nöbet programı İlçe Müftüsü Zekeriya Koçak’ın konuşmasıyla devam etti. Ayetler ışığında birliğin ve kardeşliğin önemini anlatan Koçak “Kardeşliğe ve birliğe zarar verecek olan darbe teşebbüslerine taraf olmak asla bir Müslümana yakışmaz” diyerek darbecileri sert bir dille eleştirdi. Hemşerilerimizin okuduğu şiirlerin ardından Şahap Çanlıca ve ekibi kahramanlık türküleri seslendirdi. Develililerin birbirinden güzel türkü ve ezgilere eşlik etmesiyle devam eden programın sonunda İsmail İzmirli tarafından su ve Ünay Çakı tarafından da süt ikramında bulunuldu. Sait Develioğlu ve Demircioğlu Ticaret tarafından vatan nöbetçilerine çorba ikram edilmesinin ardından Develi Belediyesi de çay ikramında bulunarak gece geç saatlere kadar nöbet tutan Develililere destek olundu.