HAZIRAN 2017
Başkan Cabbar Darbeye Karşı Milli İrade Mitinginde
7 Ağustos 2016

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), FETÖ'nün hain darbe girişimine karşı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve TBB Başkanı Kadir Topbaş’ın başkanlığında “Darbeye Karşı Milli İrade Mitingi” düzenledi.

Taksim meydanında miting alanına ellerindeki Türk Bayraklarıyla katılan vatan sevdalılarına karşı Türkiye Belediyeler Birliği Üyesi olan Belediye Başkanları kendilerini tanıtarak konuşmalar yaptı. Kısa bir selamlama konuşması yaparak duygularını devasa kalabalıkla paylaşan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise “Sakın ola burada bulunuşunuzu küçük görmeyin. Vatan için, bayrak için, ezan için verdiğiniz bu mücadeleniz düşmanların göğsüne korku salmaktadır” dedikten sonra “Çekilmek yok! Nöbete Devam!” sloganlarıyla konuşmasına son verdi.