EKIM 2017
Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde 17. Gün
1 Ağustos 2016

Develi Cumhuriyet Meydanındaki demokrasi nöbetleri aynı aşk ve iştiyakla devam ediyor.

17. sinin düzenlendiği meydandaki nöbet programı Yeni Cami İmamı Mehmet Arslan’ın Kuranı Kerim tilavetinin ardından Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ile birlikte Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’ün beraber sahneye çıkıp selamlama konuşmalarıyla devam etti. Mehmet Çiğdem ve Menderes Akkaya’nın şiirler okuduğu programda özellikle Emine Nur Baldık ve Fadime Eda Baldık isimli kız kardeşlerin okuduğu İstiklal Marşı büyük beğeni topladı. Ankara’da faaliyet yürüten İlkyardım Derneği Başkanı Hemşerimiz Dr. Hakan Bayraktar Develililer için hazırlamış olduğu eserleri seslendirirken aynı zamanda gündeme dair muhabbet de etti. Programın sonunda Yunus Emre Cami İmamı Cahit Taşkesen’in gaziler, şehitler ve vatanın selameti için dua etmesinin ardından Anatalya’da yaşayan Ayşepınar Mahallesinden hemşerimiz Kadir Sert nöbet tutan vatan sevdalılarına çorba ikramında bulundu. Develi Belediyesinin de çay ikramında bulunduğu nöbet gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.