ARALıK 2017
Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde 16. Gün
31 Temmuz 2016

Develi halkı 15 Temmuz günü hainlerin kalkıştığı darbe sonrası demokrasi nöbetlerine Cumhuriyet meydanında devam ediyor.

16.’sının düzenlendiği meydandaki nöbet Mustafa Büyük Cami Müezzini Mahir Zabun’un Kuran ı Kerim tilavetiyle başladı. Sonrasında Başkan Cabbar halkı selamlayarak “İlk günkü aşk ve iştiyakla nöbeti devam ettirmelerinden dolayı hemşerilerimi canı gönülden kutluyor, Rabbimden ibadet hanelerine yazmasını niyaz ediyorum” dedi. Başkan Cabbar’ın selamlama konuşmasının ardından Yahyalı Müftülüğünde Şef olarak görev yapan hemşerimiz Behlül Kurtoğlu da bu Fetö terör örgütünün yapmış olduğu hainlikleri anlatan bir konuşma yaptı. Program hemşerilerimizden Muhammed Düzgün, Mehmet Çiğdem, Turan Özkan, ve Selma Yurdakul’un şiirler okumasının ardından Mehmet Sarımsı’nın ezgi ve türküleriyle devam etti. Sivasi Hatun Cami İmamı Oktay İşçi’nin, aziz şehitlerimiz ve vatanın bekası için dua etmesiyle sona eren programdan sonra Develi Belediyesinin katkılarıyla meydanda bulunan vatan sevdalılarına çorba ve çay ikramında bulunuldu.