TEMMUZ 2017
Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde 15. Gün
30 Temmuz 2016

Develi halkı gündüz meşguliyetinin yanı sıra akşamları da demokrasi nöbetini tutmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci emrine kadar demokrasi nöbetine devam edecek olan Cumhuriyet Meydanında 15. Nöbetini tuttu.

Kayseri Kurşunlu Cami İmamı Salih Erkin’in Kuran tilavetiyle başlayan programda her akşam olduğu gibi Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar selamlama konuşması yaparak “Vatan aşkıyla yanan hemşerilerimin hizmetkârı olmakla gurur duyuyorum” mesajını verdi. Hemşerilerimizden Kübra Ödemiş, Menderes Akkaya, Hafize Tekten, yunus Yurdakul ve Fatma Köylüoğlu’nun seslendirdiği şiirlerin ardından program Yahyalı’lı Tasavvuf Müziği Sanatçısı Esat Aydoğan’ın ilahi dinletisi ile devam etti. Müthiş bir nöbet atmosferinin yaşandığı Cumhuriyet Meydanında Develi İmam Hatip Lisesi’nin katkılarıyla Develi Eğitim Birsen tarafından etli pilav ikram edildi. Develi Belediyesinin de çay ikramında bulunduğu meydanda nöbet yine gece geç saatlere kadar devam etti. Programın sonunda Afet Evler Cami İmamı Süleyman Karabacak yurdun bekası ve şehit ve gaziler için dua da bulundu.