EYLÜL 2017
Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde 14. Gün
29 Temmuz 2016

Develi halkı hainlerin darbe kalkışmasının 14. Gününde de Cumhuriyet Meydanında nöbetine devam ederek vatan savunması için “buradayız” diyor.

Sanayi Cami İmamı Abdurrahman Akkuş’un Kuranı Kerim tilavet ile başlayan 14. Gün nöbeti, Develi meydanındaki bu kardeşlik tesisinin mimarı Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın selamlama konuşmasıyla devam etti. Develi Müftüsü Zekeriya Koçak’ın kardeşliğin tesisinin İslam dininin bir emri olduğu vurgusunu yaptığı konuşmasıyla devem eden programda, Emekli Müftü Hüseyin Erdoğan da gündeme dair duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Hemşerilerimiz Aybala Demirkıran, Yunus Yurdakul ve Fadime Eda Baldık’ın şiirler okuduğu programda bir diğer hemşerimiz Ozan Yusuf Alper Güllü de sazı ve sözüyle Develililere türkü dinletisinde bulundu. Program emekli imam Menderes Akkaya’nın şehitleri gaziler ve vatanın bekası için yaptığı duayla son buldu.

Gece geç saatlere kadar nöbetine devam edecek olan hemşerilerimize nöbet öncesi Öz Develi Seyahat ve Öz Develi Beton tarafından çorba ikramında bulunulurken Develi Belediyesi da çay ikram etti.