ARALıK 2017
Başkan Cabbar Gündüz İş Başında Gece Nöbette
26 Temmuz 2016

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, gündüz devam etmekte olna Belediye çalışmalarını yerinde inceleyip bilgiler alırken, akşamın erken saatlerinden sabaha saatlerine kadar vatan nöbeti tutmaya devam ediyor.

Bahçelievler Mahallesinde devam etmekte olan sıcak asfalt çalışmalarını AK Parti Kayseri Milletvekili Hemşerimiz Sami Dedeoğlu ile birlikte ziyaret eden Başkan Cabbar, çalışmalar hakkında bilgiler aldıktan sonra mahalle sakinleriyle de hasbihal ettiler. İbrahimağa Mahallesi sokaklarında devam etmekte olan desenli parke çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Cabbar ayrıca Seyrani Kampüsünde devam etmekte olan Eğitim Blokları çalışmalarını da yerinde görüp son durum hakkında bilgiler aldı. Demokrasi nöbetleriyle birlikte çalışmaların da yoğun şekilde devam ettiğini belirten Başkan Cabbar. “Gün içerisinde belediyemizin çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, akşamın erken saatlerinden gecenin ilerleyen saatlerine kadar demokrasi nöbetimiz devam etmektedir. Vatanımız için hem işimizin başında hem nöbet yerindeyiz. İnşallah bu aşk, şevk ve çalışma azmiyle hainlerin ülkemizden köklerini kazıyıp, kardeşlik ve refah içinde bir hayatı yaşamanın mücadelesi içerisinde olacağız” dedi.