ARALıK 2017
Yaz Okulunda Eğitim Faaliyetleri Devam Ediyor
12 Temmuz 2016

Ramazan Ayı’nda açılışı yapılan Develi Kadın ve Gençlik Merkezi Yaz Okulundaki eğitim faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor.

120 kız ve 120 erkek olmak üzere toplamda 240 çocuğun eğitim gördüğü kurslar, üç gün kızlar ve üç günde erkekler olmak üzere tahsis edilmiştir. Sabah saatlerinde dini eğitim gören çocuklar öğleden sonra yüzme, tenis, okçuluk gibi sportif faaliyetlerle eğitimlerine devam etmektedir. Bu faaliyetlerin yanı sıra çocuklar kütüphane ve internet salonlarında boş vakitlerini değerlendirerek, yaz tatilinde hem öğrenip hem eğlenerek tatilin tadını çıkarmakta. Beş hafta devam edecek olan kurslardan sonra ilginin yoğunluğuna göre bayanlara yönelik de kurslar ve eğitimler verilecektir.