ARALıK 2017
Verenel Derneği Yardımlarına Devam Ediyor
11 Temmuz 2016

Develi Verenel Derneği Temsilciliği yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazanı Şerif’te de ihtiyaç sahiplerine ulaşarak kardeşlik tesisi için önemli gayretler gösterdi. Toplamda 317 ihtiyaç sahibine yaklaşık 40 bin TL’lik gıda, giyim, beyaz eşya fitre ve zekatları emanet alıp sahiplerine ulaştırdıklarını belirten dernek temsilcileri bu hususta Develi Belediyesinin göstermiş olduğu destekler için de Başkan Cabbar’a teşekkürlerini iletti.

Başkan Cabbar “Yılın diğer aylarında ihtiyaç sahipleriyle hem hal olan Verenel Derneği Temsilcisi kardeşlerimiz ve Belediyemiz yetkilileri Ramazan ayında çalışmalarını hızlandırarak devam ettirmiştir. İnşallah yapılan yardımların yerini bulduğu büyük bir boşluğu doldurduğu kanısındayım. Emeği geçen herkese teşekkür eder, çalışmaların da artarak devam edeceğini belirmek isterim” diyerek yapılan çalışmaların önemini vurguladı.