ARALıK 2017
TV1 Develideydi
9 Temmuz 2016

TV1 Genel Yayın Yönetmeni Doğan Havur’un hazırlayıp sunduğu “Birinci Gün” isimli programın çekimleri Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın rehberliğinde Develide yapıldı.

Develi’nin en önemli sembollerinden olan Elbiz Parkındaki söyleşi ile başlayan programda Başkan Cabbar Develi’yi tanıtan bilgilendirmelerin ardından Belediye’nin birim birim yapmış olduğu çalışmalar hakkında özet bilgiler verdi. Programın ikinci kısmı ise Develi gezisi ile devam etti. Köşkpınar mevkiinde yapılmış desenli parke çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Cabbar sonrasında İnci Parkı ziyaret ederek mahalle sakinlerinin takdirini kazanan park hakkında bilgiler verdi. Develi Stadını da ziyaret ederek sportif faaliyetler hakkında bilgiler veren Başkan Cabbar, Seyrani Eğitim Kampüsündeki çalışmaların da hızla devam ettiğini belirterek “Seyrani Üniversitesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” mesajını verdi. Sonrasında Develinin tarihi değerlerinden olan Dev Ali Türbesi ve Sivasi Hatun Camii ziyaretleri ile buralar hakkında bilgilendirmeler yapıldıktan sonra Develi Meydanında hasbihal edildi. Programın sonunda ise Aksu Mevkiinde yapımı tamamlanan çevre düzenleme çalışmaları ziyaret edilerek çalışmalar hakkında bilgiler veren ve Doğan Havur’un sorularını yanıtlayan Başkan Cabbar “Bütün bu çalışmalarımızdaki amacımız hemşerilerimizin hayır dualarını alabilmek. Bizler gerek eğitim, gerek sosyal, kültürel ve diğer alanlarda olmak üzere hizmetin bir bütün halinde sunulması gerektiğine inandığımız için her alandaki çalışmalarımız devam ediyor ve edecektir. Kışın planlamasını yaptığımız projelerimizi yaz aylarında hayata geçirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” diyerek bu çalışmalarımızın tanınmasında emeği geçtiği için Doğan Havur başta olmak üzere program ekibine de teşekkürlerini iletti.

Çekimleri yapılan Birinci Gün Programı 11 Temmuz Pazartesi akşam saat 21.00’da TV1 ekranlarında yayınlanacaktır.