AĞUSTOS 2017
Başkan Cabbar Çaylıca Mahallesi İftarında
4 Temmuz 2016

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Belediyesi ve İstanbul’da faaliyet gösteren Develi Çaylıca Köyü Derneği’nin katkılarıyla bu yıl ikincisi düzenlenen ve Çaylıca Mahallesi sakinlerinin hep birlikte Çaylıca Mahallesi Meydanında yapılan iftar programına katıldı.

Güçlü bir birliktelik görüntüsü verildiği iftar programında kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Cabbar “Böylesine katılımın yoğun ve organizasyon anlamında kusursuz olan bir birliktelik sağlayarak herkese örnek bir davranış sergilediğiniz için, başta programı tertip eden dernek yöneticilerimizi ve siz değerli hemşerilerimizi tebrik ediyor, Yüce Mevladan bu kurulan sofraya ve birlikteliğinize bereket vermesini diliyorum” dedi. Ayrıca Başkan Cabbar “Bu sergilenen güçlü birliktelik atmosferine İslam Coğrafyasının diğer beldelerinde zulüm altında olan Müslüman Kardeşlerimizin de tez zamanda kavuşmasını temenni eder, burada bulunan kardeşlerimin bu hususta özel olarak dua etmesini istirham ederim” diyerek Ramazan Ayının ve Bayramının buna vesile olması niyazında bulundu.

Mahalle sakinleri böylesi bir organizasyon hazırlandığı için başta Başkan Cabbar olmak üzere diğer dernek yöneticileri ve emeği geçen herkese memnuniyetlerini belirtirken dernek yetkilileri de bu sene ikincisi düzenlenen bu organizasyonun gelenekselleşmesi noktasında önemli bir adım attıklarını belirterek her sene kalitenin daha da artacağı vurgusunu yaptı. Akşam namazının kılınmasının ardından program sona erdi.