AĞUSTOS 2017
Başkan Cabbar Ramazan Neşesi Programına Konuk Oldu
30 Haziran 2016

Kampüs TV kanalında yayınlanan Yaşar Elden’in hazırladığı Ramazan Neşesi programı bu hafta Develi Elbiz Parkında çekildi.

Programın konuğu Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ile birlikte İlçe Tarım Müdürü Murat Hodul, Çağdaş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çimen, Çarşı Camii İmamı Fatih Arslan ve İlahileriyle programa renk katan Hasan Talha Arslan oldu. Çarşı Camii İmamı Fatih Arslan’ın Kuran tilavetiyle başlayan program Başkan Cabbar’ın Develi ile ilgili genel bilgiler verip Ramazan ayındaki faaliyetleri anlatmasıyla devam etti. İlçe Tarım Müdürü Hodul’un Develideki zirai ve hayvancılık anlamındaki durum hakkında; Cihan Çimen’in ise Develi’nin basın tarihi ile ilgili bilgilendirmeleri ile devam eden programda Başkan Cabbar “Develi tarihi ve kültürel anlamda farklı etnik unsurları bünyesinde barındırması ve büyük şehirlerle irtibatlı olmasından dolayı Develi gibi bir yerin Belediye Başkanı olmak ve Develililere hizmet ediyor olmak en büyük iftiharımızdır. İnşallah görev süremiz boyunce yapabileceklerimizin en iyisini yaparak halkımızı memnun etme gayreti içerisinde olacağız” diyerek program ekibini Develide ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

Kampüs TV ekranlarında bugün saat 19:00’da yayınlanacak programın tekrarı ise yarın saat 16:00’da olacaktır.