NISAN 2017
Develi Belediyesinden Bir Ramazan Etkinliği Daha
28 Haziran 2016

Develi Belediyesi Ramazan Ayı içerisinde yaptığı etkinlikleri Cumhuriyet Meydanında yapılan Mustafa Demirci dinletisi ile sonlandırdı.

Kuranı Kerim tilaveti ile başlayan programda Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar kısa bir selamlama konuşması yaparak yaklaşmakta olan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı için tebrikte bulundu. Başkan Cabbar’ın konuşmasının ardından söz alan Develi Kaymakamı Murat Duru ise “Görev yaptığım iki aylık süreç içerisinde Develi’yi sorduklarında Huzur Kenti diye tanımlıyorum. Bu hususta emeği geçen Başta Belediye Başkanımız olmak üzere diğer sivil toplum kuruluşlarımıza ve Develi halkına çok teşekkür ediyorum” diyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Selamlama konuşmalarının ardından hemşerimiz Yasin Kaman’ın ney dinletisi ile birlikte program sunucusu Fatma Beyza Gündoğan şiirler okudu. Ney dinletisinin ardından sahneye çıkan Mustafa Demirci, çocukluğunun Develide geçtiğini belirterek, “Bu mübarek günlerde siz değerli hemşerilerimle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi. Birbirinden güzel ilahilerle Develililere maneviyat yüklü bir akşam yaşatan Demirci’ye program sonrası Başkan Cabbar ve Kaymakam Duru hediyeler takdim etti. Programın sonunda Ramazanın ruhuna yaraşır bir akşam yaşatmasından dolayı Başkan Cabbar’a teşekkürler edildi.