MAYıS 2017
Başkan Cabbar'dan Dolmuş Şoförleriyle İstişare
27 Haziran 2016

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanının aldığı karar doğrultusunda yakın zamanda İlçemiz dolmuşlarının biletli taşımacılığa geçecek olmasından dolayı Develi Belediye Başkanı dolmuş şoförleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Daha kaliteli hizmet sunmak adına yapılan toplantıda dolmuş şoförleri Başkan Cabbar’a göstermiş oldukları ilgi ve alakadan teşekkürlerini iletirken Başkan Cabbar da “Develimiz için sağlıklı kararlar alma noktasında Develimizin her kesimi ile istişare halinde olmayı çok önemsiyoruz. Şehir içi ulaşımın nasıl olduğu ve nasıl olması gerektiğine dair yaptığımız durum değerlendirme toplantısının başarılı geçtiği kanaatindeyim. Yapılan her şey daha güzel bir Develi için” mesajını verdi.