ARALıK 2017
Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar
23 Haziran 2016

Develi Kaymakamlığınca tertip edilen Şehit Aileleri ve Gazilerle iftar programı Develi Kaymakamı Murat Duru’nun ev sahipliğinde yapıldı.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın da davetli olduğu programda Develi Kaymakamı Murat Duru ve Başkan Cabbar masaları tek tek gezerek davetlilerle hasbihal ettiler. İftar yemeğinden sonra Başkan Cabbar kısa bir konuşma yaparak şunları belirtti: “Sizler Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekası için çocuklarınızı toprağın altına koymuş ailelersiniz o yüzden yeriniz başımızın üstündedir. Türk Milletinin en önemli özelliği şehidi ve şehadeti sevmektir. Bu o kadar ulvi bir duygudur ki evlat acısının bile önüne geçerek fedakarlık yapmaya götürür insanı. Bir sıkıntınız olduğunda lütfen kaymakamlığımıza ve belediyemize ulaşın çünkü bizler sizlere hizmet etmekle memuruz. Sevdiklerinizle hayırlı bir ramazan geçirmenizi diliyorum.” Şehit ve gazi yakınlarına hediyelerin de verildiği program sohbetler eşliğinde devam etti.