EYLÜL 2017
Başkanlardan Vali Kamçı'ya Hayırlı Olsun Ziyaret
23 Haziran 2016

İlçe Belediye Başkanları, Bakanlar Kurulu’nun 30.05.2016 tarihli ve 2016/8864 sayılı Kararnamesi ile Kayseri Valiliğine atanmış olup, 10.06.2016 tarihinde göreve başlayan Vali Süleyman Kamçı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Kamçı, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Felâhiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karakol ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’ü makamında ağırlayarak ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belediye Başkanları da Vali Kamçı’nın ilimize atanmış olmasından mutluluk duyduklarını belirterek, Vali Kamçı’ya yeni görevinin hayırlı olmasını dilediler.