AĞUSTOS 2017
9. Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı
3 Aralık 2014

Develi Belediyesi son meclis toplantısı olan Aralık ayı 9.olağan meclis toplantısını Başkan Cabbar öncülüğünde gerçekleştirdi.

Toplantı öncesinde Başkan Cabbar, Meclis Üyelerinden Mehmet Tuna, Şükrü Kalkanlı ve Hacı İbrahim Özkan’a geçen öğretmenler günü münasebetiyle hediye takdim ederek günlerini tebrik etti. Başkan Cabbar “Emekli de olsanız sizler bizim öğretmenlerimiz olduğunuz için sizleri unutmadık. Çünkü öğretmenlik en zor ve en kutsal meslektir” dedi. Develi'yle ilgili kararların müzakere edildiği toplantıda en hayırlı kararlar için fikir ve öneriler sunuldu. Başkan Cabbar toplantı sonrasında "Aldığımız ve alacağımız bütün kararların hayırlar getirmesini diliyor, sizlerle beraber Develimiz için en güzelini bulma yolunda girdiğimiz bu mücadelede başarılar diliyor, bütün meclis üyelerine teşekkür ediyorum" diyerek toplantıyla ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi.