NISAN 2017
Emsal Teyze Yeni Yarışma İçin Davet Edildi
21 Haziran 2016

Öncesinde “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasına iki kez katılarak, sorulara verdiği hızlı yanıt ve esprileriyle gündeme bomba gibi oturan hemşerimiz Emsal Tekir, ATV’de yeni yayınlanacak olan “Yarı Yarıya” isimli yarışma programı için davet edildi.

“Kim Milyoner Olmak İster” isimli yarışma programında 60 bin liralık soruyu görüp 30 bin liralık ödül kazanarak sonrasında LÖSEV için yarışmaya davet edilen Emsal Tekir, yeni yarışma programı “Yarı Yarıya”nın ilk yarışmacısı olması için davet edildi. Yarışma öncesi Emsal Tekir’i Belediye Başkanlığı makamında ağırlayarak başarılar dileyen Başkan Vekili Tufan Nayman “Emsal Teyzemizin diğer yarışmalarda gösterdiği büyük başarıyı bu yarışmada da göstererek Develimizi en iyi şekilde temsil edecektir. Şimdiden kendisine başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi. Emsal Tekir de başta Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar olmak üzere kendisine destek olan Develi Belediyesi personellerine ve sevenlerine teşekkürlerini iletti.