EKIM 2017
Belediye Başkanlarından Vali Düzgün'e Veda Ziyareti
7 Haziran 2016

Üç yıldır Kayseri Valisi olarak görev yapan Orhan Düzgün’ün görev yerinin değişmesinden dolayı İlçe Belediye Başkanları Vali Düzgün’ü makamında ziyaret ederek yeni görev yerinde ve yeni şehrinde başarılar diledi.

Kayseri’ye ve Kayserililere olan muhabbetinin bir ömür devam edeceğini söyleyen Vali Düzgün, “Kayseri’de görev yaptığım üç yıl boyunca hem mesleki anlamda hem de reel hayatta çok olumlu kazanımlar elde ettiğimi düşünüyorum” diyerek Kayseri’nin sosyo-kültürel anlamdaki gelişmişliklerine değindi. Ziyaret sonrasında Başkan Cabbar “Zaman zaman İlçemizde de misafir ettiğimiz sayın Valimiz Orhan Düzgün’e yeni görev yerinde başarılar diliyor, Kayserimiz ve Develimiz için yaptığı hizmetlerden ve göstermiş olduğu fedakârlıklardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.