HAZIRAN 2017
Yollar Desenli Parkelerle Güzelleşiyor
3 Haziran 2016

Havaların ısınmasıyla çalışmalarına hız veren Develi Belediyesi ekipleri, Reşadiye Mahallesinde ve Hüseyin Şahin Caddesinde desenli parke çalışması yaparak nezih bir görünüm kazandırdı.

Doğalgaz çalışmalarından dolayı zarar görmüş eski asfaltların çevreye verdiği rahatsızlıktan dolayı Reşadiye Mahallesinde çalışma yürüten ekipler, mahalle içerisinde toplamda 15 bin m2’lik alanı desenli parke ile kaplamıştır. Mahalle sakinleri yapılan çalışma nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’a teşekkür ederek, mahallenin nezih bir görünüme kavuşmasından dolayı memnuniyetlerini belirttiler. Benzer çalışmayı İlçe Adliye binasının da üzerinde bulunduğu Hüseyin Şahin Caddesinde de yapan ekipler, 10 bin m2 desenli parke döşemişlerdir. Ayrıca mahalle içerisinde ve yol üzerindeki su arklarını da yenileyen ekipler otomatik zaman ayarlı damlama sulama sistemi çalışması da yaptı. Desenli parkelerle köşkpınarın güzelliğine uyum sağlayan cadde, ağaçlandırma çalışmalarının ardından oturma bankları ve çöp kovaları da yerleştirerek İlçemiz halkının hoş vakit geçireceği bir yürüyüş yoluna dönüştürülecek. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Sıcak asfalt ve parke çalışmalarımız yaz döneminde de devam edecektir. Hemşerilerimiz doğalgaz dolayısı ile bozulan yollardan mustarip olmuşlardı. Bu yaz döneminden sonra inşallah bu sıkıntıyı da aşmış olacağız” dedi.