EKIM 2017
İlçemizde Ramazan Denetimleri
3 Haziran 2016

Develi Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Develi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yaklaşan Ramazan Ayından önce teftişlerde bulundu.

İlçe genelindeki fırın, pastane, market, alışveriş merkezleri gibi işyerlerini denetleyen ekip, özellikle hijyen başta olmak üzere fiyat etiketleri ve diğer hususlarda bilgilendirmelerde bulunup, standartların altında olan yerlere ise cezai işlem uygulanacağı uyarısında bulundu. Ramazan boyunca denetlemelerin devam edeceğini belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Ramazan ayında halkımızın yoğun olarak kullandığı fırınlar ve pastaneler denetlenerek, hijyen noktasında gerekli bilgilendirmeler ve uyarılmalar yapılmıştır. Bütün hemşerilerime sağlıklı bir Ramazan geçirmelerini diliyorum” diyerek, denetlemedeki titizliklerini dile getirdi.