EKIM 2017
TV1 ve İHA'dan Develi Belediye Başkanı CABBAR'a Ziyaret
27 Mayıs 2016

TV1 Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Doğan Havur ve İhlas Haber Ajansı (İHA) Kayseri Bölge Müdürü Cem Atakan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret ettiler.

TV1 Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Doğan Havur ve İhlas Haber Ajansı (İHA) Kayseri Bölge Müdürü Cem Atakan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’la makamında güncel konular hakkında istişarelerde bulundular.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Kayserimizin değerli gazeteci ve televizyoncuları ile güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Belediyemizin 2015-2016 yatırımları hakkında bilgiler verdim. Medya kamuoyuna büyük bir hizmette bulunmaktadır. Bu nedenle medyanın güçlenmesini canı gönülden istiyorum. Develi’nin kalkınması ve gelişmesi için birlik ve beraberliğin önemli olduğuna inanmaktayım. Bu noktada basına da çok büyük görev düşmektedir” dedi.