EKIM 2017
Başkan CABBAR’dan Kaski Genel Müdürü BATUKAN’a Ziyaret
26 Mayıs 2016

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Sayın Ender Batukan’ı makamında ziyaret etti.

Develi İlçesinde yapılacak olan yatırımlar konusunda görüş alışverişinde bulunan Cabbar ve Batukan, Develi’de Doğalgaz nedeniyle bozulan yollara yapılacak olan sıcak asfalt öncesi altyapının tamamlanması konusunda hemfikirde olduklarını belirttiler.

Başkan Cabbar “Develi’de doğalgaz nedeniyle bozulan cadde ve sokakların asfaltlanması için Belediyemiz tarafından 38.000 ton sıcak asfalt ihalesine çıktık. Asfaltlama işlemine başlanmadan önce altyapı ile ilgili bütün eksikliklerimizi gidermek amacıyla KASKİ Genel Müdürümüz Ender Batukan ile görüş alışverişinde bulunduk. İnşallah altyapıda bulunan eksikliklerin giderilmesinden sonra asfaltlama yapılmak sureti ile doğalgaz nedeniyle bozuk olan cadde ve sokaklarımız daha nezih bir hale getirilecektir” dedi.