AĞUSTOS 2017
Dış Mahallelerdeki Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor
20 Mayıs 2016

Havaların ısınmasıyla birlikte Develi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, dış mahallelerde devam eden çalışmalarına hız kazandırdı.

Çalışmalar kapsamında Gümüşören Mahallesindeki arazi yollarını açan ekipler ayrıca Gömedi Mahallesindeki evlerin görüş mesafesini engelleyen duvarı yıkarak yeniden yapım çalışmasını yapacak. Şıhlı Mahallesinde yol genişletme çalışmasını yürüten ekipler ayrıca Şıhlı yolundaki yola yakın olan sulama kanalını yoldan uzaklaştıracak olup, iki köprü üzerinde de yl genişletme çalışması yürütecek. Yeniköy Mahallesindeki kanal üzerine yapılan korkuluk ve kamelyaların boyama işlemini de yürüten ekipler, çalışmaların program dahilinde seri bir şekilde devam ettiğini belirtti.