KASıM 2017
Başkan Cabbar Ticaret Odasının Meclis Toplantısına Katıldı
19 Mayıs 2016

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Ticaret Odasının olağan Meclis Toplantısına katılarak iş adamları ile Develi’deki çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İki yıldır hizmet süresince Develi Belediyesi’nin başta merkez mahalleler olmak üzere dış mahallelerdeki çalışmalar hakkında da bilgiler vererek yapılan hizmetler hakkında istişarelerde bulunan Başkan Cabbar “Develi Ticaret Odası olarak sizlerle Develimizin ekonomik gelişimi hakkında neler yapılabileceği üzerindeki istişarelerimiz bizlerin daha sağlıklı ve isabetli kararlar almasına imkan sağlayacaktır. İnşallah hep birlikte Develimizi bütün alanlarda olduğu gibi ekonomik olarak da kalkındırabilecek hizmetler üretiriz” diyerek 2016 yılındaki hizmet ajandası hakkında da fikir alışverişinde bulundu. Develi Ticaret Odası Mustafa Maşlak da ziyaretlerinden dolayı Başkan Cabbar’a teşekkürlerini ileterek, Develi için her daim istişare halinde olunması gerektiğini vurguladı.