EKIM 2017
Akıl Oyunları Kampı Başarıyla Tamamlandı
16 Mayıs 2016

14-15 Mayıs 2016 tarihlerinde 75 Öğrenci ve 7 Öğretmenin katılımıyla gerçekleşen; Develi Belediyesi, Develi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Develi Rehberlik Araştırma Merkezinin Ev Sahipliği Yaptığı Kampta Öğrencilere 2 Gün Boyunca 1. Sağlıklı Yaşam 2. Tütün Bağımlılığından Korunma 3. Teknoloji Bağımlılığından Korunma 4. Akıl ve Zeka Oyunları 5. Müzik/Gitar 6. Okçuluk 7. Halk Oyunları 8. El Sanatları/Ebru 9. Drama alanlarında pratik eğitimler verildi. Çadır kurma ve kamp yapma tecrübesi kazanarak eğitimlere ilgiyle katılan öğrenciler için unutulmaz bir tecrübe kazandırıldı.

Kampı Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Develi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan ziyaret ederek öğrencilerle birlikte çalışmalara katılarak Develi'de Belediye ve Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her konuda işbirliği içerisinde oldukları gibi bu projede de el ele vererek öğrencilere bu imkanı sunduklarını ve öğrencilerin de en üst düzeyde faydalanmaları için çalışmaları takip ettiklerini belirttiler.