EKIM 2017
Dış Mahallelerdeki Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor
13 Mayıs 2016

Develi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin dış mahallelerdeki çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kulpak Mahallesinde yapılacak olan şenlik için Erikli Yaylasında arazi yol düzenleme çalışması yapan ekipler, mahalle sakinlerinin yaylalara daha kolay ulaşması için Dereşimli Mahallesinde de arazi yollarını açma çalışması yaptı. Eşelik Mahallesi içerisindeki yolların çamurdan kurtulması için tüm sokaklarda kumlama faaliyeti yapan ekipler ayrıca İncesu Mahallesinde de yapılan parkın zemin ve çevre düzenleme çalışmasını yaptı. Dış mahallelerdeki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten ekipler, benzer çalışmaların program dahilinde diğer mahallelerde de devam edeceğini belirtti.