ARALıK 2017
Başkan Cabbar Hasta Ziyaretlerine Devam Ediyor
12 Mayıs 2016

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Devlet Hastanesini ziyaret ederek serviste ve acilde yatan hastalarla hasbihal edip, acil şifalar diledi. Hatice-Muammer Kocatürk Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaların yakınlarıyla hasbihal eden ve hastaların durumuyla ilgili bilgiler alan ve hasta ziyaretlerine verdiği önemi her fırsatta dile getiren Başkan Cabbar, “Hastalık da sağlık da bizim içindir, insanın, her günü bir değildir. Gezip gören koşup eğlenen insanlar, yatağa bağlanınca her gün görüp konuştuğu insanları görmek isterler, kendisini ziyaret etmelerini bekler. Belediye Başkanı olarak hastalarımızı ziyaret ederek onlara şifa dileklerimizi sundum. Bütün hastalarımıza Allah’tan şifa, hasta yakınlarına sabır ve sağlık personellerimize de kolaylıklar diliyorum” dedi.