KASıM 2017
Sağlık Seminerleri Devam Ediyor
11 Mayıs 2016

Develi Belediyesi ile Kayseri Acıbadem Hastanesinin ortaklaşa düzenledikleri “Sağlık Seminerleri” devam ediyor. Acıbadem Hastanesi Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Ahmet Karaman ve Medikal Onkoloji Uzmanı Dr. Semiha Urvay Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde Mide ve Bağırsak Hastalıkları ilgili bilgilendirme semineri yaptı. Slaytlar eşliğinde sunumunu gerçekleştiren Doç. Dr. Karaman Endoskopi ve Kolonoskopinin hangi durumlarda ve kimlere nasıl yapılacağı hakkında bilgiler verdikten sonra Dr Urvay da kolon kanserine sebebiyet veren unsurları, teşhisini ve tedavi yöntemlerini detaylıca dinleyenlere anlattı ve sunumların ardından uzmanlar dinleyicilerin sorularını cevaplandırdı. Program sonunda Develi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güçlü sunumlarından dolayı Doç. Dr. Karaman’a ve Dr. Urvay’a plaket takdiminde bulundu.