EKIM 2017
Kuran Kursu ve Camilere Ziyaret
9 Mayıs 2016

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar beraberindeki kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, Kayseri Müftüsü Şahin Güven, Develi Müftüsü Zekeriya Koçak, Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan ve Talas Müftüsü Esat Yapıcı ile birlikte Veli Nuriye Şahin Kuran Kursuna ziyarette bulunup öğrenci ve öğretmenleriyle muhabbet etti. 4-6 yaş arasındaki çocuklara Kuranı Kerim eğitimi veren kursta, Kuran okumaya başlayan öğrenciler tebrik edilip hediyeler verildi.

Kuran Kursu ziyaretlerinin ardından heyet TOKİ bölgesinde yapımı devam eden camiyi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyip eksiklikleri tespit etti. Sonrasında İl Müftüsü Şahin Güven’e Sivasi Hatun Camii’ni ve Dev Ali Türbesini tanıtmak için Yukarı Develi Mahallesine ziyarette bulunan heyet daha sonra İlçemiz hayırseverlerinden Mustafa Turan’ın Sindelhöyük Mahallesinde yaptırdığı camiyi ziyaret etti. Develi Belediyesi Meclis Üyesi olan Osman Turan’la cami hakkında istişarelerde bulunan heyet yaptıkları hayırlarından dolayı dua edip tebrikte bulundular.