HAZIRAN 2017
Belediye Personeli Şerife Karakaya Dünya Evine Girdi
9 Mayıs 2016

Develi Belediye Personellerinden Şerife Karakaya, Osman Çınar ile dünya evine girdi. Yoğun davetliler huzurunda Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın nikâh akdini gerçekleştirmesiyle hayatlarını birleştiren Şerife ve Osman çiftinin nikâh merasiminin ardından Başkan Cabbar “Hem kız tarafı hem de erkek tarafı olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerimizi ve onları yetiştiren ailelerini tebrik ediyor, davete icabet edip geldiğiniz için siz kıymetli hemşerilerime de teşekkür ediyorum. Rabbim bir ömür boyu Şerife ve Osman kardeşimizi mesut ve bahtiyar eylesin” diyerek evlilik cüzdanını Şerife Hanıma takdim etti.

Bizler de Develi Belediyesi çalışanları olarak Şerife ve Osman çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.