AĞUSTOS 2017
Verenel Derneği Hizmetlerine Devam Ediyor
6 Mayıs 2016

Develi Belediyesinin de katkılarıyla Verenel Derneği Develi Temsilciliği yardım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

“Halka Hizmet Hakka Hizmet” sloganıyla yola çıkarak Develi’nin en ücra köşelerine ulaşarak, insanımızın derdi ile dertlenip, problemlerine çözüm bulmak için gayret gösteren dernek üyeleri, 2015-2016 yılları arasında 820 aileye gıda paketi, 55 aileye nakdi yardım, 20 bakıma muhtaç aileye sıcak aş yardımı, 150 öğrenciye kırtasiye yardım faaliyeti yapmışlardır. Ayrıca Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyası kapsamından toplanan 40 tonluk gıda malzemesi de bölgeye ulaştırılmıştır.

Develi Belediyesinin de katkılarıyla Verenel Derneği Develi Temsilciliği, Suriye’deki savaş nedeni ile İlçemizde bulunan 150 Suriyeli aileye bir yıl içinde 6 ton odun, 6 ton kömür, 115 adet buzdolabı, 115 adet çamaşır makinesi ayrıca mobilya, gıda ve eşyalarını temin ederek, onların dertlerine ortak olmuşlardır. Ayrıca “Bir Yetimin Elinden Sen de Tut” sloganıyla 20 aileye düzenli olarak 90 tl maddi destekte bulunan Verenel Derneği, yapılan bu hizmetlerde destek olan Develi halkına ve Develi Belediyesine teşekkürlerini ileterek, yardım çalışmalarının büyük bir özveri ile devam edeceğini belirtti.