EKIM 2017
8. Geleneksel Paylaşım Etkinlikleri Yapıldı
5 Mayıs 2016

Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu, 8. Geleneksel Paylaşım Etkinliklerini M. Hidayet Tutum Kongre ve Kültür Merkezinde yaptı. Rektör Yardımcısı Murat Doğan’ın da katıldığı programa Develi Kaymakamı Murat Duru ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar da katıldı.

Bilgi Teknolojileri ve Bilişim alanındaki son gelişmelerden bahsedildiği toplantılarda ayrıca son üretilen bilişim teknolojilerinin gündelik hayatta nasıl kullanılabileceğine dair de sunumlar yapıldı. Özellikle bilişim suçlularına karşı bireysel manada ve şirket bazında ne gibi önlemlerin alınması gerektiğine dair yapılan sunum büyük dikkatle dinlendi.

Sunumları dikkatle dinleyen Kaymakam Duru ve Başkan Cabbar, sonrasında öğrencilerin bilişim alanında yapmış oldukları projeler hakkında bilgiler aldı