NISAN 2017
Basın Açıklaması
1 Aralık 2014

Son günlerde basında benim hakkımda yapılan asılsız haberlerle, gerek şahsım, gerek mensubu bulunduğum partim ve görevli olduğum Belediye, benim üzerimden ağır ithamlara maruz bırakılmaya çalışılmaktadır.

Basında çıkan haberlerin gerçekle bağlantısı bulunmayıp, yalan ve iftirayla yaşamış olduğum olay aslından çok farklı şekilde kamuoyuna yansıtılmıştır. Söz konusu gasp, işkence ve silah zoruyla alıkoyma olayı ile ilgili adli süreç devam etmektedir. Bu olaya karışan kişiler tutuklu olarak yargılanmaktadır.

Bu süreçte mensubu bulunduğum partinin ve belediyenin zarar görmemesi için, Ak Partiden ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum. Yaşanan bu komplo nedeniyle devam eden hukuki süreci sonuna kadar takip edeceğim. Ayrıca gerçeğe aykırı haberlerle beni ve ailemi zan altında bırakmaya çalışan, kişilik haklarımı hiçe sayan kişi ve kurumlara karşı da her türlü yasal haklarımı kullanacağım. Benim, yargılama süreci sonunda gerçeklerin ortaya çıkacağına inancım tamdır.

Kamuoyuna saygılarımla bildiririm.

Mustafa TEMUR