MAYıS 2017
Hayırsever İş Adamı Fahri Mor'dan Develi'ye Ziyaret
4 Mayıs 2016

İstanbul’da ticari faaliyetlerini yürüten Develili hayırsever iş adamımız Fahri Mor Develi’yi ziyaret ederek hemşerileriyle bir araya geldi.

Fahri Mor’u makamında ağırlayan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, sonrasında beraberindeki heyetle birlikte hayırsever iş adamımızın yaptırdığı Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi’nin inşa çalışmalarını yerinde inceledi. Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Cabbar “Sizleri daha sık aramızda görmek ve misafir etmek isteriz. Doğup büyüdüğünüz toprakları unutmadığını ve buranın gelişimi için yaptığınız hayırlardan dolayı şahsım ve tüm Develili hemşerilerim adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Hayırsever iş adamı Fahri Mor da memleketinde hemşerileriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek “Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi’nin inşası büyük oranda tamamlanmıştır. İnşallah en kısa sürede tamamlanarak eğitim-öğretim faaliyetine başlayacaktır. Okulumuzun tamamlanmasının ardından Develimize olan borcumuzu başka alanlarda da ödemeye çalışacağız, Develimizi geliştirmek ve güzelleştirmek adına var gücümüzle gayret göstereceğiz” dedi.