ARALıK 2017
Başkan Cabbar Kermes Açılışında
3 Mayıs 2016

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar beraberindeki Garnizon Komutanı Erdoğan Mutlu ve Develi Ticaret Odası Başkanı Mustafa Maşlak ile birlikte Develi Müftülüğü ’nün düzenlediği kermesin açılışını yaptı.

Kuranı Kerim tilaveti ve dua ile başlayan açılış merasiminde kısa bir teşekkür ve selamlama konuşması yapan Develi Müftüsü Zekeriya Koçak, “Kur’an Kurslarında eğitim alan ve eğitim veren kardeşlerimizin yararına düzenlemiş olduğumuz hayır kermesimize desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımıza, Ticaret Odası Başkanımıza, Meclis Üyeliği de yapan Şaban Çetin ağabeyimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah amacına uygun bir şekilde Yüce Rabbim ’den tamamlanmasını niyaz ediyorum” dedi. Açılışın ardından ürünlerin tanıtıldığı stantları gezen Başkan Cabbar ve beraberindeki protokol üyeleri, hayırlı ve bol kazançlar dileklerinde bulundu. Eski Pazar Yerinin karşısında hizmete açılan kermes 9 Mayıs tarihine kadar faaliyet yürütecektir.