NISAN 2017
Develi Meydanında Ücretsiz İnternet Hizmeti Başladı
25 Nisan 2016

Develi Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekledi. Develi meydan parkında vatandaşlar artık ücretsiz internet hizmetinden faydalanabilecek.

"Ücretsiz Wi-fi Uygulaması" ile ilgili altyapı çalışmaları tamamlanış olup, uygulamadan yararlanmak isteyen vatandaşlar, cep telefonu numaralarını girerek sms olarak gelen kullanıcı adı ve şifre ile istedikleri zaman bu hizmetten ücretsiz faydalanılabilecek.

Ücretsiz Wi-fi hizmetinin 5651 Sayılı "İnternet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ve bu yayınlar yoluyla işlenen suçlarla mücadele edilmesi hakkında kanun" çerçevesinde verileceğini belirten yetkililer, bu uygulamadan yararlanarak yasada belirtilen suçları teşkil edecek şekilde yayın ve paylaşım yapanların bireysel sorumluluk taşıyacakları ifade edildi.