AĞUSTOS 2017
Erciyes Üniversitesi Öğrencilerinden Kulpak İlkokulunda 23 Nisan Etkinliği
23 Nisan 2016

Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri ve Bilim Kulübü Öğrencileri Develi Belediyesi’nin katkılarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kulpak Mahallesi İlkokulu öğrencileriyle bir araya gelerek etkinliklerde bulundu.

Kulüp öğrencilerinin Haziran ayı içerisinde yürütecekleri Köy Okulu Projesi öncesi çocuklarla samimiyetlerini geliştirmek adına 23 Nisan kutlamaları münasebetiyle 20 Temmuz 2015 tarihinde Adıyaman’da şehit düşen Uzm. Onb. Müsellim Ünal’ın memleketi olan Kulpak Mahallesini tercih ederek miniklerle coşku dolu anlar yaşadı. Minik öğrencilerle uçurtma uçurmak, yüz boyamak, el izi çıkarmak gibi atölye faaliyetleri yapan kulüp öğrencileri aynı zamanda Develi Belediyesi’nin katkılarıyla çocuklara ikramlarda bulunarak gönül dolusu eğlendi.

Develi Belediyesi’ne katkılarından ve projelerine desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Erciyes Üniversitesi öğrencileri programlarını Şehit Müsellim Ünal’ın kabrini ziyaret ederek sonlandırdı.