HAZIRAN 2017
Çocuklar Dolgi İle Eğlendi
21 Nisan 2016

Develi Belediyesi ile Kayserigaz’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası nedeniyle gerçekleştirdiği Dolgi Çocuk Tiyatrosu Mustafa Aksu Kültür Merkezinde öğrencilerle buluştu.

Kayserigaz’ın maskotu yeşil ejderha Dolgi ile düzenlediği Dolgi Çocuk Tiyatrosu, Develi Aksu Kültür Merkezi’nde Develili çocuklarla buluşarak onların keyifli zaman geçirmesi sağlandı. Gerçekleştirilen tiyatro gösterimi ile doğalgaz, çevrenin korunması, temizlik ve enerji tasarrufu konularında çocuklara interaktif mesajlar verilerek, topluma hizmet eden faydalı birer birey olmaları konusunda öğütlerde bulunuldu. Dolgi Çocuk Tiyatrosu açılış konuşmasını yapan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramları kutlayarak çevreye ve topluma faydalı bireyler olması yönünde nasihatler verdi. Başkan Cabbar ayrıca Kayserigaz’a toplumsal mesaj içeren birçok konuyu işleyerek çocuklara aktarılmasını sağlayan Dolgi Çocuk Tiyatrosu gösterimi için Kayserigaz yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Tiyatro sırasında çocuklara Dolgi Çocuk Tiyatrosu ekibi tarafından Dolgi Şapkası, Dolgi Boyama ve Bulmaca Kitabı, Dolgi Kids Dergi, Dolgi Kalemi ve Kayserigaz tişörtleri dağıtarak renkli bir ortamın oluşturulması sağlandı. Gerçekleştirilen tiyatro ile eğlenceli zaman geçiren çocuklar, tiyatro sonrası Dolgi’nin dağıttığı hediyeler ile mutlu bir şekilde ayrıldılar.