EKIM 2017
Turnuva Sonrası Satranç Sporcularından Ziyaret
20 Nisan 2016

Açılışını Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün yaptığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Turnuvası’na katılan Develi Belediyesi Satranç Kulübü Sporcuları öğretmenleriyle birlikte Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret etti.

Kayseri’de yapılmış olan en geniş kapsamlı turnuvaya toplamda 800 sporcu katılırken, turnuvada Develi Belediyesi adına yarışan sporcular farklı kategorilerde toplamda altı kupa kazandı. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Cabbar “Develi Belediyesi Satranç Kulübü başarılarına bir yenisini daha eklemiştir. Turnuvada büyük başarı elde etmiş yavrularımızı alınlarından öpüyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. Develimiz satranç sporunda Kayserinin en büyük ve en önemli temsilcisidir. Bizler bu sporun İlçemizde yaygınlaşması ve gelişmesi için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Sağolsun yavrularımızda her gittikleri turnuvada yüzümüzü ağırtmışlarıdr. İnşallah hep beraber satranç sporu adına çok daha güzel başarılara imza atacağız” dedi.