NISAN 2017
Sindelhöyük İlkokulundan Kutlu Doğum Haftası Etkinliği
20 Nisan 2016

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri kapsamında Sindelhöyük İlkokulu Öğrencileri ve Öğretmenleri Peygamberimizi anma adına bir program düzenledi.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve İlçe Müftüsü Zekeriya Koçak’ın da katıldığı programda ilkokul öğrencileri şiirler okuyarak gösteriler yaptılar. İzleyicilere duygu dolu anlar yaşatarak beğeni toplayan miniklerin programında kısa bir konuşma yapan Başkan Cabbar “Böylesine anlamlı haftada küçük kardeşlerimizin büyük yürekleriyle hazırladıkları bu programdan dolayı hepsini tebrik ediyor, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Bu anma programlarının Efendimiz (sav)’i daha iyi tanıma ve onun izinden gitmemize vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. Program, kutlu doğum münasebetiyle okul velileri tarafından okunan hatimlerin İlçe Müftüsü Koçak’ın duasını yapmasıyla sona erdi.