HAZIRAN 2017
Anadolu İmamhatip Lisesinden Kutlu Doğum Programı
20 Nisan 2016

İlçemiz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Mustafa Aksu Kültür Merkezinde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle programı düzenlediler.

Develililerin yoğun katıldığı programa Garnizon Komutanı Erdoğan Mutlu, Belediye Başkanı Mehmet CABBAR, Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan ve İlçe Müftüsü Zekeriya Koçak da katıldı. Kuran tilavetiyle başlayan programda daha sonra Okul Müdürü Murat Toprak giriş ve selamlama konuşması yaptı. Ortaokul ve Lise öğrencilerinin ilahiler söylediği programda Hz. Muhammed (sav)’ e yazılan naat ve şiirlerin de okundu. Öğrencilerin daha öncesinde indirmiş oldukları hatimlerin duasının da yapıldığı programın sonunda ise öğrencilerin tiyatro gösterisi vardı.

Katılımından dolayı Başkan Cabbar’a teşekkürlerini bildiren öğretmenler ve öğrenciler sonrasında bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise “Böylesine anlamlı bir günde böylesine güzel bir program hazırladığınız için ben de sizlere teşekkür ediyor, gayretlerinizden dolayı tebrik ediyorum” dedi.